Vårt team

Anne Wetter

Hudläkare specialist i dermatologi

Klinikchef


Legitimerad läkare sedan 2000. Startade sin dermatologiska bana vid Hudkliniken på Universitetssjukhuset i Lausanne, Schweiz, för att sedan vara verksam som hudläkarspecialist vid Karolinska Universitetssjukhuset i Solna 2009. Under specialisttjänstgöringen utbildade sig Anne Wetter även på kliniken för rekonstruktiv plastikkirurgi på Karolinska Universitetssjukhuset. Anne Wetter har även genomgått hudkirurgisk utbildning vid Universitetet i La Jolla San Diego i USA. Dr Wetter är klinikens verksamhetschef och har en stor erfarenhet inom den estetiska medicinen. Hon har mer än 15 år bakom sig på området och är en uppskattad föreläsare både nationellt och internationellt. Dr Wetter blir ofta tillfrågad om sin medverkan i olika expertgrupper och driver utvecklingen inom området framåt genom att delta i olika kliniska studier.

Petra Kjellman

Hudläkare specialist i dermatologi


Varvade AT-tjänstgöring på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna med forskning och Petra Kjellman blev både legitimerad läkare och disputerade 2004. Petra Kjellman blev färdig hudläkarspecialist på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna 2009. På Karolinska specialiserade hon sig på hudtumörer. Petra har även genomgått sidoutbildning på kliniken för rekonstruktiv plastikkirurgi på Karolinska Universitetssjukhuset. Hon har parallelt med sitt arbete som medicinsk dermatolog arbetat med den estetiska dermatologin i många år.

Gabriel Ayala Velázquez

Estetisk dermatolog M.D.


Dr Gabriel Ayala Velazquez är estetisk dermatolog från Mexiko som bor i Sverige sedan 2 år. I Mexiko drev han en stor estetisk hudläkarklinik i Playa del Carmen. Gabriel är internationellt respekterad av kollegor och känd för sina unika behandlingar inom estetisk dermatologi och anti-aging. Han är en mycket uppskattad föreläsare internationellt och håller regelbundna workshop inom sitt specialområde mesoterapi, men även inom fillers och olika lasertekniker.

Lucian Grema

Hudläkare specialist i dermatologi


Dr Grema är en mycket erfaren dermatolog som arbetat hos oss i 5 år. Han brinner för att kunna ge sina patienter en bra bedömning och behandling både inom den medicinska och den estetiska dermatologin samt den lilla kirurgin som tex ögonlocksoperationer.

Aram Rasul

Hudläkare specialist i dermatologi


Dr Rasul arbetar hos oss sedan feb 2016. Förutom den kliniska kompetensen är Aram även disputerad (Medicine Doktor/PhD), utbildats på Karolinska Universitetssjukhuset & Karolinska Institutet 2012. Han har även jobbat som hudläkare & dermatokirurg utomlands, samt arbetade en period på Hudmottagning-Gävleborg Landstinget, Hudkliniken-Sörmland och Hudkliniken-(LSU) Linköping Universitetssjukhuset. Aram arbetar mest med hudkirurgi men har även många årserfarenhet inom den estetiska dermatologin. Han forskar på Karolinska Institutet och har pågående samarbete med Karolinska Institutet och Diagnostiskt Centrum Hud vad gäller Dermatokirurgi och hudtumörer. Han har sin huvudsakliga anställning på kliniken i Stockholm, men arbetar i perioder även på våra kliniker i Göteborg och Malmö.

Eva Eken

Hudläkare specialist i dermatologi


Fariba Zhaeentan

Specialistläkare Gynekologi & Obstetrik


Fariba är specialistläkare sedan 2003 vid Karolinska Universitetssjukhuset.
Hon har många års klinisk erfarenhet inom offentlig vård, samt de senaste åren inom privat verksamhet, bl.a Sofiahemmet (8 år) och nu senast på Sergelkliniken i Stockholm.
Fariba är laserspecialist inom gynekologiska åkommor och behandlar bl.a stressinkontinens, framfall, slemhineatrofier samt utför vaginal tightening hos kvinnor som besväras av slappa vaginalväggar efter förlossning.

Jessica Tolgraven

Auktoriserad hudterapeut och undersköterska


Jessica är auktoriserad hudterapeut och i grunden undersköterska. Jessica har en bred och lång erfarenhet inom estetiska behandlingar. Jessica är utbildad på Elisabethskolan i Stockholm och vidareutbildad i London. Hon är specialiserad inom laserbehandlingar och medicinsk hudvård.

Sofia Bernholm

Auktoriserad hudterapeut


Auktoriserad hudterapeut sedan 1998, anställd på Akademikliniken 1999-2005, därefter egen hudvårdsklinik med inriktning medicinsk hudvård. Parallellt utbildade hon personal på kliniker runt om i Skandinavien, på olika laserutrustningar som ex Fraxel. Under åren har hon vidareutbildat sig i bl a New York, Paris, Las Vegas, Orlando, London och Vancouver för att hålla sig uppdaterad med det senaste inom medicinsk hudvård. Idag utför hon, under delegerat ansvar från hudläkare, de mest effektiva behandlingarna för hudföryngring, ytliga blodkärl, solskador, acne, acneärr, permanent hårreducering med mera.

Ulrica Sporre

Auktoriserad hudterapeut


Auktoriserad hudterapeut sedan 1995. Direkt efter avslutade studier på Gilda Skolan i Göteborg öppnade Ulrica SPA avdelningen på Hotell Tylösand.
Samtidigt drev Ulrica salong i centrala Halmstad på anrika La Couronne.
Ulrica har även drivit eget importföretag inom hudvård och kosmetik.
Idag utför hon under delegerat ansvar från hudläkare de mest effektiva behandlingarna för hudföryngring, ytliga blodkärl, solskador, acne, acneärr och permanent hårreducering.

Ewa Johansson

Sjuksköterska


Ewa är utbildad sjuksköterska med många års erfarenhet från såväl sjukvården som plastikkirurgi.
Ewa arbetade under flera år på bl a Akademikliniken men finns nu med i EHLC:s team.
Ewa brinner för hudvård och vidareutbildar sig kontinuerligt inom olika behandlingstekniker. Hennes expertis inom injektionsbehandlingar, Clear Brilliant Peeling samt flera andra områden gör henne till en uppskattad och omtyckt behandlare.

Anne Wetter

Hudläkare specialist i dermatologi

Klinikchef


Legitimerad läkare sedan 2000. Startade sin dermatologiska bana vid Hudkliniken på Universitetssjukhuset i Lausanne, Schweiz, för att sedan vara verksam som hudläkarspecialist vid Karolinska Universitetssjukhuset i Solna 2009. Under specialisttjänstgöringen utbildade sig Anne Wetter även på kliniken för rekonstruktiv plastikkirurgi på Karolinska Universitetssjukhuset. Anne Wetter har även genomgått hudkirurgisk utbildning vid Universitetet i La Jolla San Diego i USA. Dr Wetter är klinikens verksamhetschef och har en stor erfarenhet inom den estetiska medicinen. Hon har mer än 15 år bakom sig på området och är en uppskattad föreläsare både nationellt och internationellt. Dr Wetter blir ofta tillfrågad om sin medverkan i olika expertgrupper och driver utvecklingen inom området framåt genom att delta i olika klniska studier.

Aram Rasul

Hudläkare specialist i dermatologi


Dr Rasul arbetar hos oss sedan feb 2016.
Förutom den kliniska kompetensen är Aram även disputerad (Medicine Doktor/PhD), utbildats på Karolinska Universitetssjukhuset & Karolinska Institutet 2012. Han har även jobbat som hudläkare & dermatokirurg utomlands, samt arbetade en period på Hudmottagning-Gävleborg Landstinget, Hudkliniken-Sörmland och Hudkliniken-(LSU) Linköping Universitetssjukhuset. Aram arbetar mest med hudkirurgi men har även många års erfarenhet inom den estetiska dermatologin.
Han forskar på Karolinska Institutet och har pågående samarbete med Karolinska Institutet och Diagnostiskt Centrum Hud vad gäller Dermatokirurgi och hudtumörer.
Han har sin huvudsakliga anställning på kliniken i Stockholm, men arbetar i perioder även på våra kliniker i Göteborg och Malmö.

Camilla Hörfelt

MD, Ph.D specialist i Dermatologi och Plastikkirurgi


Specialistläkare i Plastikkirurgi sedan 2010.
Medicine doktor 2009.
Specialistläkare i Dermato-Venereologi (hud- och könssjukdomar) sedan 2006.
Leg läkare 1999.
Arbetar som läkare på Hudkliniken vid Sahlgrenska Universitetssjukhuset.
Har arbetat som läkare på Plastikkirurgiska kliniken vid Sahlgrenska Universitetssjukhuset och i teamet för Läpp-Käk-Gomspalt samt ansvarig för bedömning och handläggning av hudtumörer.
Har även arbetat på SKIN Hudkliniken.
Forskat och disputerat för en medicine doktorsgrad vid Göteborgs Universitet inom området Acne Vulgaris och Fotodynamisk terapi.
Har deltagit i utbildning av blivande läkare och i kliniska läkemedelsstudier. Föreläser inom dermatologi för bland annat blivande distriktsläkare.
Är vidareutbildad bland annat inom dermatoskopi.
Medlem i Sveriges Läkarförbund, Svenska Läkaresällskapet, Svenska Sällskapet för Dermatologi och Venereologi, Privatpraktiserande Dermatologers Förening, Svensk Plastikkirurgisk Förening

Dr. Gia Pham

Leg. läkare specialist i plastikkirurgi sedan 2010


Gia utbildade sig till läkare/specialist i plastikkirurgi i Tyskland. Han har varit verksam som estetisk plastikkirurg i Sverige i 4 år.

Gia fattade tidigt intresse för estetisk plastikkirurgi.
Han är engagerad och lyhörd inför sina patienters önskemål och ser alltid till att uppnå bästa resultat.

Gias specialområden är bröstkirurgi som t ex bröstförstoring, bröstlyft och bröstförminskning. Han arbetar även med kroppsmodulering som fettsugning och fettransplantationer samt även stuss samt lyft av stuss. Estetisk ansiktskirurgi som ögonlocksplastik och injektionsbehandlingar med fillers och botox är också exempel på behandlingar Gia utför.

Linda Söderström

Leg sjuksköterska och auktoriserad hudterapeut


Linda har jobbat som Leg sjuksköterska sedan kandidatexamen år 2000.
2008 blev Linda även Akt hudterapeut på Elisabethskolan med CIDESCO examen. Sedan dess har Linda arbetat med avancerad hudvård som kemisk peeling, IPL, laser, micronålning, injektioner mm. Linda har vidareutbildats både nationellt och internationellt.

Thorhildur M Danielsdottir

Hudläkare specialist i dermatologi

Verksamhetschef


Thorhildur är uppväxt på Island.Läste medicin i Tyskland och blev legitimerad läkare från Universitet i Köln 1999.Arbetade som underläkare på Hudkliniken i Reykjavik fram till 2004, då hon flyttade till Sverige för att fullfölja sin specialistläkarutbildning inom hudsjukdomar på Hudkliniken SUS Malmö, och blev specialist inom Hudsjukdomar 2010.Sedan 2014 Verksamhetschef på Diagnostiskt Centrum Hud i Malmö.Thorhildur är medlem i Svenska sällskapet för dermatovenereologi,European Academy of Dermatology and Venereology och American Academy of Dermatology. Thorhildur har flera års erfarenhet inom IPL och laserbehandlingar, samt injektionsbehandlingar och håller sig ständigt uppdaterad genom nationella och internationella kurser och kongresser inom hudsjukdomar och estetiska behandlingar.

Louise Flensburg

Hudläkare specialist i dermatologi


Louise Flensburg är född och uppvuxen i Malmö. Hon läste medicin vid Universitet i Lund och blev legitimerad läkare 2005. Hon har därefter gjort sin specialistutbildning till hudläkare på Universitetssjukhuset i Lund och har sedan arbetat som hudspecialist på Hudkliniken vid Skånes Universitetssjukhus i både Lund och Malmö. Louise har många års erfarenhet avlaserbehandlingar då detta varit hennes specialområde som hudläkare på sjukhuset och därför gått många kurser inom området, samt inom estetik. Hon har arbetat som hudläkare på Diagnostiskt Centrum Hud sedan 2014. Louise är medlem i Sveriges läkarförbund, Svenska

Sällskapet för DermatoVenereologi, SSDV, Svenska Sällskapet för Dermatologisk Kirurgi och Onkologi, SDKO samt European Academy of Dermatology and Venereology, EADV.

Karim Saleh

Hudläkare specialist i dermatologi


Karim Saleh tog läkareexamen vid Lunds universitet och erhöll läkarlegitimation 2011. Han gjorde därefter sin specialistutbildning inom hudsjukdomar vid Skånes universitetssjukhus. Han har även disputerat inom dermatologi (medicine doktor/PhD) vid Lunds universitet. Han har ett stort stort intresse för hudkirurgi och kosmetiska behandlingar. han är styrelseledamot inom Svenska Sällskapet för hudläkare (SSDV), medlem i Sveriges läkarförbund, Svenska läkaresällskapet, SSDV och European Academy of Dermatology and Venereolgy (EADV). Han har genomgått kurser i injektionsbehandling med hyaluronsyra och botulinumtoin.

William Troensegaard

Hudläkare specialist i dermatologi


William läste medicin vid Köpenhamns Universitet och gjorde sin specialistutbildning på Skånes Universitetssjukhus på Hudkliniken i Lund. Inom estetisk dermatologi finns ett särskilt intresse inom laserbehandlingar och behandling av ärr efter akne. William deltar regelbundet i fortbildning för dermatologer och är medlem i European Academy of Dermatology and Venereology (EADV)och American Academy of Dermatology (AAD).

Nathalie Möller

Leg. sjuksköterska och hudterapeut


Nathalie Möller blev hudterapeut 2012 efter utbildning på Gilda Skolan i Malmö, vilket genererade i en CIDESCO examen. Hon är leg. sjuksköterska sedan 2016, utbildad vid Linnéunivetsitetet i Småland. Nathalie utför behandlingar med IPL för bl.a. permanent hårreducering, ytliga blodkärl, hudföryngring, acneärr, fibrom och seborroiska keratoser. Alla behandlingar utförs under delegerat ansvar av hudläkare.

Aram Rasul

Hudläkare specialist i dermatologi


Dr Rasul arbetar hos oss sedan feb 2016. Förutom den kliniska kompetensen är Aram även disputerad (Medicine Doktor/PhD), utbildats på Karolinska Universitetssjukhuset & Karolinska Institutet 2012. Han har även jobbat som hudläkare & dermatokirurg utomlands, samt arbetade en period på Hudmottagning-Gävleborg Landstinget, Hudkliniken-Sörmland och Hudkliniken-(LSU) Linköping Universitetssjukhuset. Aram arbetar mest med hudkirurgi men har även många årserfarenhet inom den estetiska dermatologin. Han forskar på Karolinska Institutet och har pågående samarbete med Karolinska Institutet och Diagnostiskt Centrum Hud vad gäller Dermatokirurgi och hudtumörer. Han har sin huvudsakliga anställning på kliniken i Stockholm, men arbetar i perioder även på våra kliniker i Göteborg och Malmö.