Injektionsbehandlingar

Med injektionsbehandlingar kan vi lösa såväl estetiska som medicinska problem. De kan lika gärna användas för att släta ut bekymmersrynkor i ansiktet, korrigera ärr och föryngra huden på händerna som att minska besvären hos människor med till exempel migrän, svettningar eller tandgnisslingsproblem. De kan användas i ansiktet och övriga kroppen. De kan fylla ut, släta ut, skapa konturer, fuktboosta huden, blockera nervimpulser som får muskler att slappna av och ge huden en generellt bättre kvalitet. Enkelt kan man som sagt dela upp injektionsbehandlingar i behandlingar för medicinskt bruk och behandlingar för estetiskt bruk. Estetiska behandlingar kan i sin tur delas upp i till exempel fillers, mesoterapi och muskelavslappnande injektioner.

Eftersom användningsområdet är så stort har vi valt att dela upp informationen om injektionsbehandlingar på flera sidor, så kan du själv välja det du är intresserad av:

Injektionsbehandlingar/fillers för medicinskt bruk

Injektionsbehandlingar/fillers för estetiskt bruk

Fillers

Belkyra

Mesoterapi

Vilken eller vilka behandlingar som passar dig bäst kommer vi fram till gemensamt. På Estetiskt Hudläkarcentrum börjar vi alltid med en konsultation, innan vi lägger upp en behandlingsplan. Under konsultationen går vi igenom dina önskemål, behov och förutsättningar. Ibland blir det både besök hos läkare, sköterska och hudterapeut0.

Att utifrån förutsättningarna säkerställa mest effektiva och bästa behandling är en av flera viktiga anledningar att alltid vända sig till legitimerade och väl auktoriserade behandlare. Här arbetar hudterapeuter och läkare sida vid sida, vilket gör kontakten mellan oss mycket enkel och effektiv.

Vi är certifierade av Estetiska injektionsrådet (EIR) och hos oss är det bara läkare som injicerar våra patienter.Det är viktigt för oss att du känner dig trygg i att du garanteras bästa medicinska säkerhet och väl riktade behandlingar som verkligen ger resultat när du kommer hit. Du kan läsa mer om certifieringen på EIR:s hemsida, estetiskainjektionsradet.se.