Hudföryngring

Känns huden lite trött? Börjar det bli dags att ta itu med tidiga tecken på åldrande? Eller är det bara dags för en uppfräschning?

Det finns många faktorer som kan påverka vår hud och göra den svagare – sol, miljöförhållanden, ålder och livsstil är bara några. Andra faktorer som ibland påverkar människors egna upplevelser av hud kan handla om till exempel storleken på hudens porer, olika sorters rynkor eller om hudtonen är jämn eller ojämn.

Vi erbjuder en mängd olika behandlingar som kan hjälpa till att föryngra din hud, göra den mjuk, ge den bättre kvalitet och helt ny lyster. Oavsett hudfärg, hudtyp, kön, ålder och årstid. Du kommer att känna dig naturligt frisk och fräsch igen.

Eftersom metoderna är flera och skiljer sig en hel del från varandra så har vi valt att dela upp informationen om hudföryngrande behandlingar på flera sidor. Vad som passar dig bäst beror på dina förutsättningar och vad du vill uppnå, här kan du själv välja vilka metoder du vill fördjupa dig i:

Individuell konsultation för bästa resultat

På Estetiskt Hudläkarcentrum börjar vi alltid med en konsultation, innan vi lägger upp en behandlingsplan. Under konsultationen går vi igenom dina önskemål, behov och förutsättningar. Ibland blir det både besök hos läkare och hudterapeut.

Att utifrån förutsättningarna säkerställa mest effektiva och bästa behandling är en av flera viktiga anledningar att alltid vända sig till legitimerade och väl auktoriserade behandlare. Här arbetar hudterapeuter och läkare sida vid sida, vilket gör kontakten mellan oss mycket enkel och effektiv.

Före och efter