E-max

E-max är det senaste inom radiofrekvens behandlingar. Den är FDA godkänd och vi på EHLC har äran att vara den första kliniken i Sverige som kan erbjuda denna behandling.
Den kombinerar två unika tekniker för att att återuppliva huden, behandla acneärr och andra ojämnheter samt ge ett generellt lyft för en föryngrande effekt.

Här används elektrisk energi, radiofrekvens, till skillnad mot laser energi vilket innebär att det inte finns någon risk för att bränna huden eller ge bestående missfärgningar i huden. Den går även bra att använda på alla hudtyper och även om du är har en solbränna.

Det finns två olika typer av behandlingar-Sublim hud uppfräschning där radiofrekvensen kombineras med infrarött ljus och sublative vilket är en mer aggressiv behandling för att nå djupa rynkor, acneärr och större porer.
Det krävs 3 behandlingar med 1 månads mellanrum och det slutgiltiga resultatet syns först 3 månader efter avslutad behandlingsomgång.

E-max är en avancerad behandling för dig som vill reducera rynkor och stora porer, få en fräschare hud, och minska gamla ärrbildningar i huden. Det är även en fantastisk behandling för att reducera rynkor kring ögon och mun samtidigt som det ger ett fint lyft.

Vid en E-max sublativ behandling används fraktionerd radiofrekvens där vi riktar oss mot det översta hudlagret för att stumulera hudens byggstenar kollagen och elastin.
Vid E-max Sublime används en kombination av radiofrekvens och infrarött ljus för en uppvärmning av det djupare hudlagret och därigenom en uppstramande effekt.

Som alltid är resultatet individuellt och beroende på vad du har behandlats för. Generellt kan man dock säga att du får en bättre lyster i huden, mindre rynkor och synliga porer, samt en uppstramande effekt.

Detta är en mycket effektiv behandling men samtidigt mild utan någon större risk för biverkningar. Eller bestående besvär.
E-max max, den mer aggressiva behandlingen bränner relativt rejält i huden och kan göra ont. Detta dämpas dock bra med kyla vilket du får genom hela behandlingen i form av specialmaskin.
Efteråt uppstår det ofta både rodnad och svullnad vilket lägger sig allt från några timmar till något dygn. Om du får en djup och maximal sublativ behandling kan det uppstå små sårskorpor på ca 5% av det behandlade området. Dessa läker ut på några dagar upp till en vecka.