DNA-hudvård

ALLÉL är den mest högteknologiska DNA-baserade hudvården i världsklass. 

Allél erbjuder en helhet som utgår från ditt DNA, där nyckelfaktorerna till ditt individuella åldrande tas fram. Efter genomförd DNA-analys presenterar vi sedan de vetenskapliga produkter som matchar just din profil. 

Vi erbjuder färdiga paket i BRONS, SILVER och GULD.

Allél är pionjärer och leder utvecklingen för DNA-baserad hudvård med mål att alla skall ha tillgång till världens bästa hudvård med maximal relevans för varje individ.

Allél är framtagen av två svenska högkvalificerade specialister;

Dr Anne Wetter är certifierad dermatolog med utbildning från Karolinska Universitetssjukhuset. Hon är en av grundarna till Sveriges största kedja av dermatologikliniker (www.dchud.se) och verksamhetschef för Estetiskt Hudläkarcentrum.

Dr Elisabet Hagert är docent i ortopedi / handkirurgi vid Karolinska Institutet. Hon gjorde sin postdocutbildning på Stanford University och är nu VD för Sveriges främsta privata klinik för hand- och fotkirurgi på Sophiahemmet. (www.arcademy.se)

 

ALLÉL Skin Genetic System

Din hud inifrån och ut

ALLÉL® , en resa som utgår från dig och ditt DNA för att hitta nyckelfaktorerna för ditt individuella åldrande genom att tillhandahålla ALLÉL® eget utvecklade DNA-test och vetenskapliga produkter som matchar din profil.

Syn

Att pionjera och leda framtiden för DNA-inspirerad hud och vård

Uppdrag

Tillhandahålla innovativa produkter med maximal relevans för varje patient