Skärmavbild 2019-01-07 kl. 17.01.20

Läkarledd estetisk hudvård av högsta kvalitet

Välkommen till Estetiskt Hudläkarcentrum med erfarna hudläkare som står bakom dina behandlingar. Vi har moderna kliniker på centrala lokalisationer i våra tre största städer med den senaste tekniken inom estetisk dermatologi.

Vi är specialister på huden, dess struktur, pigmentförändringar, rynkor och andra åldersrelaterade åkommor som vi alla förr eller senare kan besväras av. Vi använder oss av den senaste teknologin inom laserkirurgi, injektionsbehandlingar, mesoterapi och kemiska peelingar för att nämna några.  Vi genomför även mindre kirurgiska ingrepp.

Våra kliniker ligger under samma tak som Diagnostiskt Centrum Hud, vår systerklinik där du får hjälp med den medicinska dermatologin.

Vi är med i utvecklingen av den estetiska dermatologin och i våra lokaler håller vi ofta kurser till intresserade kollegor runt om i landet.

Vi erbjuder en ordentlig bedömning och analys av dina estetiska besvär för att kunna erbjuda en väl grundad behandlingsplan utifrån dig och din huds förutsättningar.

Vår idé

Vi på EHLC har valt våra medarbetare utifrån deras mångåriga kliniska erfarenhet och skicklighet, men även utifrån deras etiska förhållningssätt för att säkerställa  EHLC:s kärnvärden om säkra, naturliga och vetenskapligt grundade behandlingar.

Vår personal utbildas fortlöpande så att du som patient kan känna dig trygg i ditt val att välja oss.

På EHLC tillhandahåller vi ett komplett utbud av säkra estetiska behandlingar (prislista).

Vi strävar efter att ge den bästa och mest lämpliga behandlingen för varje individ utefter varje unik persons förutsättningar. Före varje behandling går vi noga igenom alla frågeställningar så att varje patient känner sig nöjd och har full vetskap om behandlingstekniken och det förväntade resultatet.

Vi på EHLC är med i utvecklingen av den estetiska dermatologi och är delaktiga  fortlöpande i olika kliniska studier. Många av våra läkare är även efterfrågade både som föreläsare samt att medverka i olika expertråd.

Vår klinik är dessutom referensklinik för Scanex, som är leverantörer av högteknologisk medicinsk utrustning till sjukhus och privata kliniker och har installationer på samtliga unviersitetssjukhus.

Genom vår spetskompetens som dermatologer, både inom det estetiska området samt det medicinska kan du vara säker på att få en välgrundad bedömning och ett resultatinriktat behandlingsförslag. Genom vårt breda utbud av olika estetiska behandlingar på EHLC  kombineras det bästa av ibland både laser, injektioner och/eller kemisk peeling för synergieffekt och ett synbart resultat.

I stället för att bara ha en laser / enhet / behandling tillgänglig, har vi sökt teknologier från hela världen som är säkra, effektiva och inriktar sig på olika aspekter av samma tillstånd. Det betyder att för en och samma åkomma kan EHLC erbjuda sina patienter flera lösningar, beroende på deras preferens, önskat resultat och medicinsk historia.